Natuurlijke gezichtsverzorging

Cacao Clay Cleanse – Een natuurlijk gezichtsverzorgingsproduct

Natuurlijke gezichtsverzorging is gemaakt van puur natuurlijke stoffen afkomstig van dieren, planten, water, natuurlijke mineralen enzovoort. Deze biologisch actieve, levende organismen zijn in hun meest natuurlijke staat – volledig natuurlijk, dat wil zeggen, ze bezitten dezelfde basiseigenschappen als hun fossiele tegenhangers. Dit omvat het vermogen om eiwitten en lipiden (de bouwstenen van het lichaam) te synthetiseren en een volledige afwezigheid van schadelijke enzymen.

Een andere mythe over natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten

Een andere mythe over natuurlijke gezichtsverzorging producten is dat ze veiliger zijn dan cosmetica op basis van chemicaliën. Het enige dat absoluut veilig is, is geen make-up te gebruiken die agressieve chemicaliën bevat. Er zijn enkele minerale olievrije make-upproducten beschikbaar die iets gemakkelijker op de huid kunnen zijn dan traditionele make-up, maar ze bevatten nog steeds vaseline of vloeibare paraffine, die de poriën verstopt en acne kan veroorzaken en het systeem kan verstoppen. Daarom is het het beste om elk gebruik van make-up te vermijden. Maar er zijn zoveel andere soorten make-up, van op olie gebaseerde tot op water gebaseerde en alles daartussenin, dat het vinden van de juiste een kwestie van vallen en opstaan ​​kan zijn. Enkele van de meest effectieve natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten zijn die met avocado-olie, die qua samenstelling vergelijkbaar is met de huideigen talg, en veel vitamines en antioxidanten bevat.

Last van acne en puistjes

Veel mensen hebben last van acne en een puistje is vaak het ergste van hun puistjes, maar het gebruik van de juiste natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten en een goede verzorging van je huid kan acne op afstand houden. Er zijn verschillende zeer effectieve ingrediënten om naar te zoeken in een effectief anti-acneproduct, zoals komkommerextract, dat helpt de talgproductie te verminderen, en benzylperoxide, dat de bacteriën doodt die acne veroorzaken. Deze ingrediënten kunnen echter hard zijn voor de huid en als u een extreem gevoelige huid heeft, kunnen ze uw toestand verergeren. Om deze reden is het belangrijk om een ​​product te kiezen dat speciaal is gemaakt voor uw individuele huidtypes en dat ingrediënten bevat die hypoallergeen zijn.