Katoenen hoed voor dames

Zoals jij weet is katoen een natuurlijk materiaal. Katoenen petten zijn erg duurzaam en de prijs van katoenen petten is erg goedkoop. De hoedmodellen die wij leveren zijn gemaakt van 100% katoen, terwijl andere modellen gemaakt zijn van een combinatie van katoen, polyester en wol.

Katoen

Katoen is een stof dat geweven wordt. Een hoed van katoen kan je beschermen tegen de kou en de wind, echter houdt het je ook koel in de zomer. Daarom vind je in ons thermisch design ook heel veel katoenen petten terug. Katoenen petten zijn erg populair onder dames als loden petten. Het is de stijlvolle katoenen hoed dames. Je kunt mooie katoenen hoeden gebruiken om je eigen stijl voor vrouwen te creëren. Katoenen petten voor heren kunnen bij elke outfit worden gecombineerd. Katoenen petten voor heren zijn geschikt om te combineren met sportkleding zoals shirts en korte broeken.

De katoenen hoeden zijn ideaal voor natuur liefhebbers

Net als onze hennephoeden zijn hoeden van puur katoen natuurlijke producten. Bij Hartland zetten we ons in voor duurzame kleding. We gebruiken al heel lang 100% katoen voor katoenen herenhoeden en katoenen dameshoeden, dat is altijd de reden geweest waarom we allerlei ouderwetse katoenen mutsen hebben, maar onze populaire mutsen hebben ook veel soorten katoenen mutsen.

Maak voor jezelf een frisse en natuurlijke uitstraling

Puur katoen heeft een frisse en natuurlijke uitstraling die in principe bij iedere soort kleding past. Omdat we verschillende modellen aanbieden, kunt jij kiezen welke katoenen hoed bij jouw kleding past.

Wil jij een katoenen hoed bij ons kopen?

Bij Hartland doen we ons best om u te helpen bij het kiezen van de juiste katoenen pet. Of u nu katoenen hoeden voor heren of katoenen hoed dames koopt, de informatie is de juiste hoed voor de juiste persoon. Suggesties over stijlen, kleuren en stoffen. Voor meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.