Hoe kies je de juiste ergonomische bureaustoel?

Heb jij de indruk dat jouw medewerkers regelmatig klagen over rugpijn? Hun bureaustoel kan de oorzaak zijn! Voor het welzijn van jouw team kan het inderdaad verstandig zijn om te investeren in een ergonomische stoel die voor iedereen geschikt is !

Kantoorwerk omvat vaak 6-7 uur per dag zitten. En in tegenstelling tot wat men zou denken, is dit helemaal geen natuurlijke houding voor ons lichaam! Wanneer je de hele dag achter een computer werkt, is het niet ongewoon om rugpijn te ervaren : een zittende levensstijl is er dus direct bij betrokken.

Aanpassingen voor een comfortabelere bureaustoel !

  • We geven de raad om een ​​model met armleuningen te kiezen omdat ze effectief de spanning in het schouder – en nekgebied, de rug en de ledematen verlichten.
  • Betreffende de rugleuning heeft een omhullende ergonomische fauteuil de voorkeur. Sterker nog, hoe smaller de rugleuning, hoe minder comfortabel de zitting zal zijn, zeker bij intensief gebruik.
  • Een schuine zitting zal voor de wervels altijd merkbaar blijken te zijn. Dit laatste zal veel beter behouden blijven, wat de spanningen die aan de oorsprong liggen van rugpijn sterk beperkt.

Laat je adviseren door ons team

Geef altijd de voorkeur aan een ergonomisch verstelbare bureaustoel . In feite zal elke werknemer zijn stoel in hoogte kunnen aanpassen aan zijn behoeften en zijn morfologie. Inderdaad, een ergonomische stoel die geschikt is voor de ene persoon, is misschien niet geschikt voor een andere die helemaal niet dezelfde morfologie heeft.

Op onze online winkel verkopen wij een groot aantal ergonomische stoelen . Je zou degene moeten vinden die bij je teams past zonder het minste probleem uit onze selectie.

Als je niet weet welk model je moet kiezen, kun je het gemakkelijkst contact opnemen met onze klantenservice. We kunnen inderdaad adviseren over de meest geschikte modellen in overeenstemming met de behoeften en verwachtingen van elke medewerkers.