Yoga in Wassenaar doe ik met plezier

Yoga in Wassenaar is wat ik met veel plezier doe omdat ik mij hier erg goed bij voel. Ik ben een sportvrouw en ik train erg veel om mee te kunnen doen aan diverse wedstrijden. Echter heb ik hier ook nog een leven naast dat ook veel energie van mij vraagt. Ik let natuurlijk op mijn voeding en rust maar echt de totale ontspanning vind ik niet altijd in mijzelf. 

Op de sportschool ben ik geattendeerd op een goed adres waar ik yoga in Wassenaar kon leren. Ik besloot het te proberen en ik ben hier lessen in gaan volgen. 

Yoga

Yoga in Wassenaar brengt innerlijke rust

Yoga in Wassenaar heeft mij geleerd om tot mijn innerlijke rust te komen. Ik ervaar dit als even alles op pauze zetten en zen worden met mijzelf. Sinds ik de oefeningen goed onder de knie heb, kan ik dit niet meer wegdenken. Het doet zoveel meer dan alleen maar rek en strekken (wat ik vroeger altijd dacht). Daarom kan ik dit iedereen aanrader en niet alleen aan de mensen die sporten. Ik ben van mening dat dit goed is voor iedereen. Ervaar het daarom zelf, er zijn diverse workshops en lessen te volgen om Yoga onder de knie te krijgen.