Uit eten Zuidplein

Wereld Restaurant Cozinha do Mundo, Gooilandsingel 105, 3083 DP Rotterdam - 010 313 4778 - info@cozinhadomundo.nl - www.cozinhadomundo.nl

Voor mijn 18everjaardag nam ik mijn vrienden neefjes en nichtjes gezamenlijk mee om het samen te vieren. We besloten om te gaan uit eten in Zuidplein. We wonen allemaal namelijk in het oosten, zuiden of westen van Rotterdam. Voor ons ligt Cozinha Do Mundo dan ook enorm centraal. Wij hebben hier enorm genoten van het lekkere eten. Wat ons gelijk opviel was het feit dat er best veel keus was in het menu. Een goede keus dus aangezien iedereen eerst op verschillende plekken wilde eten. 

Menu variatie

Het was een enorme opluchting om veel variatie te kunnen hebben in het menu. We konden kiezen om gerechten uit verschillende streken te nemen. Door de breedte in het assortiment was het voor bepaalde mensen ook nieuw om eens een keer wat uit de Franse of Griekse keuken te nemen. Het eten was enorm lekker en ik heb een tevreden lach op iedereens gezicht kunnen zien. Daarnaast sloten de overheerlijke desserts zich goed aan bij de lekkere gerechten die we hadden genomen. Mijn verjaardag etentje was dus voor iedereen geslaagd en natuurlijk ook voor mezelf. Het is een aanrader om dit restaurant te bezoeken. Mocht je een keer twijfelen om te gaan uit eten in Zuidplein, doe het dan bij Cozinha Do Mundo!