Tattoo Wageningen, een hele goede tattoo shop!

Wat belangrijk is bij tattoo Wageningen:

  • De hygiëne is bij tattoo Wageningen erg belangrijk, het is namelijk niet de bedoeling dat u een infectie oploopt door onze tatoeage. Daarom halen wij ook altijd de naald van het tattoo apparaat voor uw neus uit de verpakking en laten wij u alle spullen zien waar wij gebruik van maken. Op deze manier kunt u zien en controleren of alles schoon is voor wij met de behandeling gaan beginnen.
  • Bij tattoo Wageningen vinden wij het erg belangrijk dat u achter uw eigen keuze staat. Er zijn namelijk mensen die in een opwelling een tatoeage laten zetten en ook al snel spijt hebben van de tatoeage. Een tatoeage staat wel je hele leven op je huid. Niet iedereen beseft dit altijd. Daarom vinden wij van tattoo Wageningen het belangrijk dat u zeker bent van uw zaak!
  • Wij vinden het belangrijk dat u nuchter bent tijdens de behandeling. Wanneer u niet nuchter bent beginnen wij niet met het tatoeëren. Dit is omdat er wel eens mensen een tatoeage laten zetten terwijl ze hebben gedronken en er later spijt van hebben wanneer ze weer nuchter zijn.

Voor tattoo Wageningen zijn de bovenstaande punten erg belangrijk!