Onderweg naar het houten fietsenhok

We waren op weg naar onze nieuwe houten fietsenhok en zeer enthousiast. We zijn al jaren aan het hinten naar onze baas dat we een overdekking willen voor onze fietsen. Het is soms lastig, wanneer er veel regen valt, om je fiets te onderhouden. Zelf zet ik hem thuis altijd in de schuur, maar op mijn werk kon ik niet anders dan hem buiten zetten. Mede door andere collega’s, die hier ook last van hadden, besloot ik naar de baas te stappen.

Een akkoord en een tip

Hij ging eigenlijk best snel akkoord omdat hij de argumenten goed begreep. Hij vroeg of ik misschien een tip had voor een bedrijf. Ik ben natuurlijk meteen gaan zoeken en kwam op een bedrijf uit in de buurt die ze op maat voor je maken. Dit tipte ik weer door aan mijn werkgever en binnen no-time was de bestelling binnen! En zo fietste we, naar het werk toe, en konden we niet wachten om onze fietsen op te bergen in het hok. De berging ziet er fantastisch uit en ik ben er zelf erg blij mee. Geen roest meer op de fiets, maar gewoon een keurige overdekking. Ik ben blij dat we het bij dit bedrijf hebben laten doen. Ook voor de pauze hebben wij de opbergkist tuinkussens besteld.

Tips voor een groenere stadstuin

Zwempartij in een opblaasbare jacuzzi of opzet zwembad: jouw keuze!