Noten en zuidvruchten online kopen

Omdat noten en zuidvruchten online kopen zo gezond en lekker zijn, ben ik er als consument dol op. Niet enkel om zomaar tussendoor te eten, maar ook gebruik ik zuidvruchten die ik online bestel, als toevoeging in desserts. Een verrassend toetje door bijvoorbeeld abrikozen met yoghurt of kwark te gebruiken. Altijd weer smullen na de warme maaltijd. Vijgen en gedroogde appeltjes gebruik ik regelmatig in allerlei recepten. Dadels zijn heerlijk om met verschillen de producten te vullen en te presenteren bij de borrel. Een walnoot in de dadel of wat roomkaas en parmaham zorgen voor een klein, gezond hapje.

Noten bestellen

Samen met de gedroogde zuidvruchten, die ik online aanschaf, koop ik ook regelmatig noten bij de notenkraam.nl. Alle producten die ik tot nu toe heb aangekocht zijn altijd luchtdicht verpakt. Zuidvruchten komen onbeschadigd en vers aan evenals de noten. Noten en zuidvruchten worden op deze manier na bestelling meestal binnen 72 uur verzonden. Het duurt hooguit vier werkdagen. Wil je een spoedbestelling, dan is dat geen probleem. Binnen 24 uur in huis.Omdat de producten zo vers en lekker zijn bestel ik meestal iets meer. Bij een bestelbedrag boven de 40 euro, worden er geen verzendkosten berekend. De kwetsbare producten kunnen wat langer worden bewaard omdat ze luchtdicht verpakt zijn