Leuke bijbaan Veldhoven

Ben jij opzoek naar een leuke bijbaan in Veldhoven? Neem dan nu eens een kijkje bij McDonald’s! Deze kans wil je zeker niet missen. Wil jij ook in een leuke team werken? Twijfel dan niet!

Lekker geld verdienen hoort er ook bij. Wie wilt er nou weer niet een paar centjes bijverdienen. Je verricht er ook nog eens verschillende werkzaamheden uit. Dus vervelen doe je daar helemaal niet! En dan werk je ook eens met leuke collega’s. Wie wilt dit nou weer niet!

Eigen ervaring

Zelf woon ik in Veldhoven en werk ik sinds kort bij de McDonald’s. Het was namelijk tijd om een leuke bijbaan te vinden. Mijn zus raadde mij aan om bij de McDonald’s te gaan werken, omdat zij daar ook al een tijdje werkte. Ik ben meteen bij hun op de website gaan kijken of ze opzoek waren en ging meteen solliciteren. Voordat ik het wist werd ik meteen gebeld voor een sollicitatiegesprek. Ik was hier uiteraard heel erg blij mee, omdat dit namelijk ook mijn eerste bijbaantje was. De centjes die ik daar verdien gaat rechtstreeks naar mijn spaarrekening, omdat ik aan het sparen ben voor een rijbewijs. Dit motiveert mij, zodat ik mijn doel kan bereiken.