Hou het hoofd koel met een brandwerend plafond

brandwerend plafond maken

Woningbrand, het is de angst van velen. Gelukkig zijn er verschillende maatregelen die je kan nemen om de grootste schade te voorkomen. Heat Barrier biedt hier verscheidene oplossingen voor.

Een verwittigd man is er twee waard

Ikzelf heb goede ervaringen met Heat Barrier. Thuis lieten we een brandwerend plafond maken en dit was een uitstekende keuze. De medewerkers van Heat Barrier installeerde alles volgens de regels van de kunst.

Ik heb ervoor gekozen om een brandwerend plafond te laten installeren omdat dit me een verstandige keuze leek. Als er een brand ontstaat op een verdieping, is de kans veel kleiner dat deze uitslaat naar andere verdiepingen. Op die manier kan men de schade beperken en de eventuele kosten na een brand drukken.

Voor mij persoonlijk lijkt een brandwerend plafond een must in nieuwe woningen. Het is veel voordeliger om tijdens bouw- of renovatiewerken ineens te investeren in bijvoorbeeld een brandwerende coating.

Sommige mensen denken misschien: ‘Mij overkomt het niet’. Niets is minder waar. Kijk maar naar het nieuws bijvoorbeeld. Elke paar maanden verschijnt er wel een artikel over een brand.

Denk dus bij een volgende verbouwing ook ineens aan een brandwerend plafond.