Hoe kunt u effectief goede makelaars vergelijken?

Makelaars vergelijken, het is me toch een dingetje. Mijn vriendin en ik zijn er een paar weken mee bezig geweest voor we de juiste site tegenkwamen en daar onze makelaar op vonden. Wat een gedoe zeg, iedereen wil wat van je en iedereen weet het beste hoe ze je kunnen helpen. Makelaars vergelijken op zich is al een hels karwei want je weet meestal niet waar je moet beginnen natuurlijk. Wij kwamen op de site van verkoopmakelaaroffertes.nl uit en vanuit daar werd het een stuk rustiger met het makelaars vergelijken waar we mee bezig waren. Als eerst stellen ze u een aantal vragen zoals: wilt u uw woning verkopen of hebt u alleen maar een taxatierapport nodig. Wij wilden ons huis verkopen, daarom gingen we juist makelaars vergelijken. De volgende vraag was de postcode en het huisnummer, hierna vragen ze om wat voor soort het woning het gaat, daarna om de kenmerken van de woning. Daarna wil de site waar ze makelaars vergelijken weten hoeveel u denkt dat u huis waar is en dan willen ze bijzonderheden weten van uw woning. Dan willen ze weten wat voor dingen u belangrijk vindt als het gaat om makelaars vergelijken, wie de bezichtiging moet uitvoeren. Hierna geven ze aan hoeveel makelaars ze hebben gevonden in uw regio en willen ze die aan u laten zien. Hiervoor vragen ze eerst uw gegevens op zodat ze deze naar u toe kunnen mailen, hoe makkelijk kan het gaan in makelaars vergelijken land! Wat we ook mooi vonden is dat de makelaar die het zal gaan worden ons een gratis waardebepaling gaf, dit vonden wij een mooi uitgangspunt van het hele gebeuren. U kunt ook tarieven van lokale makelaars vergelijken om het makkelijker te maken een keuze te maken uit de makelaars die ze voor u uitzoeken, dit zijn er hooguit 4 zag ik. De website bestaat al 8 jaar en hebben minstens 150.000 mensen geholpen die net als u en net als wij ook op zoek waren naar een makelaar. Onderaan de website staan reviews van kopers die u voor zijn gegaan en daar onder veel gestelde vragen.

Makelaars vergelijken voor u ook een makkie?

Als wij het kunnen dan kunt u het ook zeg ik dan maar. Zo moeilijk blijkt het allemaal niet te zijn. Wij zijn enorm geholpen door deze vakkundige website. Ze hebben laten zien wat ze waard zijn, en op een manier die recht door zee is en er niet om heen draait. Dat bouwt vertrouwen op en dat is wat we allemaal nodig hebben wat dit betreft.

Ook interesse in een website als deze?

Ga dan snel een kijkje nemen want:

  • Door uw wensen door te geven stellen ze meerdere makelaars aan u voor.
  • Ze geven niet teveel makelaars door zodat uw keuze makkelijker wordt.
  • Ze zijn vakkundig en weten waar ze het over hebben.

Ik denk dat het nog nooit zo makkelijk is geweest om makelaars te vergelijken en op die manier aan de slag te gaan om een huis te verkopen. Wij zijn zeer tevreden over wat we hier allemaal mee hebben bereikt en hopen dat u hetzelfde mee mag maken.

Lees meer…