Gino B sneaker

Het dragen van Gino B sneaker bij de man vind ik naar mijn mening goed staan. Zo wilde ik voor mijn vriend ook deze schoenen bestellen, echter kon ik het niet vinden in de stad waardoor ik hoopte dat ik het wel via het internet kon vinden. Door te zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Van Bommel schoenmode. Hier hadden ze diverse schoenen die geschikt zijn voor mijn vriend!

Nu moest ik natuurlijk wel een manier verzinnen hoe dat ik de schoenen kon bestellen zonder dat hij deze kon zien alvorens ik het aan heb zou geven…

logo-nl

 

Uiteindelijk heb ik op de website van Van Bommel schoenmode nog meer leuke schoenen gezien voor mijn vriend, ook voor mij trouwens. Naar mijn mening is het bij hun ook een stuk voordeliger als dat ik het elders gezien heb! Het bestellen van deze schoenen bij hun verloopt wel erg gemakkelijk, door direct het bedrag te voldoen hoefde ik alleen nog maar het adres in te voeren en de rest werd netjes door hun verzorgd. De twee paar schoenen werd goed ingepakt en vervolgens naar mijn adres gezonden!