Gezellig met mijn vriendinnen naar een wellness weekend

wellness weekend

wellness weekendSamen met mijn vriendinnen heb ik een heerlijk wellness weekend mogen beleven een aantal dagen terug. Wij gaan ieder jaar met elkaar iets leuks doen. De activiteiten verschillen heel erg van elkaar, omdat iedere keer iemand anders de keuze mag maken. Deze maal was het mijn beurt en wilde ik graag iets dichtbij huis gaan ondernemen. Hiervoor had ik het idee om lekker in Nijmegen te blijven, want daar wonen wij allemaal. Daarnaast leek het me leuk om iets te doen waarbij wij ook echt bij kunnen praten. Allemaal werken wij hard en hebben we het druk, dus soms komt dat er niet echt van.

Erg genoten

Door te kiezen voor een wellness weekend hebben wij lekker kunnen ontspannen. Ook zijn wij weer helemaal op de hoogte van alles wat er in elkaars leven speelt. Ik heb enorm genoten en voelde mij weer als herboren. Het is fijn om even weg te zijn uit je normale omgeving en omringd te zijn met mensen waarom jij veel geeft. Ik kan het dan ook echt iedereen aanraden om zoiets te doen. Het maakt niet uit welke leeftijd jij hebt, want dit is altijd fijn. Neem snel een kijkje op de website van De Thermen voor meer informatie!