Een loodgieter uit Vlaardingen met spoed langs laten komen

Loodgieter Vlaardingen spoed

Loodgieter Vlaardingen spoedEen loodgieter uit Vlaardingen met spoed laten langskomen is iets waarvan ik niet had verwacht dat ik het ooit nodig zou hebben. Het had onwijs hard geregend en onze hele tuin was aan het overstromen. Dit begon naar binnen te lekken onder de achterdeur door en daardoor werd het binnen ook helemaal nat. Wij hebben hier laminaat liggen, dus dat kan niet goed tegen vocht. Daardoor gaat het krom trekken en dat krijg jij nooit meer terug in zijn oude staat. Om meer schade te voorkomen ben ik daarom direct op zoek gegaan naar een onderneming die hier mij mee kon komen helpen.

Mijn tip aan jou

Gelukkig was er nog een bedrijf met een loodgieter uit Vlaardingen die met spoed naar mij toe kon komen. Hij stond na ongeveer 2 uur al bij mij op de stoep, dus dat was heel erg snel. Lang wachten heb ik dus helemaal niet hoeven te doen. Hij was ongelofelijk aardig en heeft ervoor gezorgd dat wij niet meer schade zouden oplopen. Hij wist heel erg veel over zijn werkveld en heeft ons ook nog geadviseerd over hoe wij dit in de toekomst konden voorkomen. Deze onderneming heet CVS Warmte en kan ik echt aan iedereen aanraden.