De voordelen van een tijdklok

tijdklok

Wat ben ik blij met de aankoop van een tijdklok. Als kweker neemt dit een heleboel werk uit handen. Je kan bijvoorbeeld verschillende voorgeprogrammeerde druppelbeurten hierop instellen. Op deze manier krijgen alle plantjes op tijd vocht toe gediend. Ook makkelijk als ik een keertje een paar dagen va huis ben. Nu hoef ik niemand in huis te halen om voor mijn plantjes te zorgen, want daar zorgt het systeem zelf wel voor.

De medewerkers die bij de Grow shop werken hebben allemaal een passie voor kweken. Zij kunnen jou dan ook het beste helpen met het uitzoeken van bepaalde producten en kunnen jouw tevens tips geven.  tijdklok

Wat een geweldige hulp

Vanaf het moment dat ik een tijdklok heb gekocht, is er heel veel werk uit handen genomen. Normaal moest ik eerst de tuinslang uit de garage halen en aan sluiten. Daarna kon ik pas de plantjes water gaan geven. Tegenwoordig wordt dit allemaal op vaste tijden gedaan, zonder dat ik erbij hoef te zijn. Er is geen moment dat mijn plantjes zonder water zitten, want dat is nu netjes geregeld. 

Ben jij ook van plan om je eigen plantjes te gaan kweken, kijk dan eens op de webshop van Grow Expert.